CashPlan OptiData EyeBrowser EyeBrowser XL Scriba ScWord
 
   
 
Home
Profiel
Producten
Updates
Nieuws
FAQS
Info

 

 
CashPlan

Het meest voordelige en toch complete kassasysteem voor de kleine en middelgrote horeca

CashPlan, een kassasysteem voor de horeca, bestaat al ruim tien jaar. Inmiddels zijn er talloze bedrijven in Nederland die het programma met enthousiasme gebruiken. Daarbij is vooral veel geluisterd naar de gebruikers van het programma. Daarmee is het een breed toepasbaar systeem geworden, voor specialiteitenrestaurants tot lunchrooms.

CashPlan bestaat inmiddels uit twee versies. De ene, Ca$hPlan Classic is de toetsenbord-versie. De nieuwste versie is de touch-screen versie: Ca$hPlan Touch&Go. Deze versie werkt echter ook op een normale monitor met de Magic Touch(TM) (handelsmerk van KeyTec), een voorzetscherm waarmee u uw eigen monitor omzet in een heuse TouchScreen.

Mail voor een demoversie en/of prijsopgave naar
 info@insight-software.nl

Een uitgebreide beschrijving kunt u vinden op www.cashplan.nl

 

 
 
Scriba Word

De meest productieve toevoeging aan uw Scriba Optidata. Haal adressen uit:

  • OptiData leveranciers
  • OptiData klanten
  • Outlook contacten

en voeg ze in in een nieuwe brief. Daarnaast biedt Scriba Word u de mogelijkheid om talloze standaard brieven op te slaan en en weer in te voegen. Met twee muisklikken uw nieuwe brief ! (zie ook updates).

Mail voor meer informatie (geef daarbij aan over welk pakket het gaat).

 
 
OptiData

Het paradepaardje van Scriba bv: een programma voor de zelfstandige opticiŽn. Het pakket omvat o.a. koppelingen met oogscan-apparatuur,  koppelingen met tracers van glasfabrikanten, klantendatabase, refractiedatabase, monturenvoorraad, lenzendatabase, de meest recente glasprijzen en glasgegevens van alle leveranciers (OCS), email-koppeling, order-uitvoer (via fax waarin foutloos glas kan worden gekozen, automatische order-uitvoer via OCSMail (Optiplaza), anamnese onderzoeken, koppeling met bijgeleverde Efron programma, eventuele koppeling naar paperportdocumenten (gescande documenten uit bijvoorbeeld een oude database) en IFA, glasdatabase met de meest recente glasprijzen en glasgegevens van alle leveranciers (OCS), label uitvoer (prijzen), verhogen/verlagen alle prijzen of alleen prijzen van een bepaalde leverancier alsook de montuurprijzen, automatische uitvoer naar etikettenprinter (PTouch), Word Sjablonen voor Mailings etc etc.

Optidata is op een intelligente manier gekoppeld aan talloze oogmeet-instrumenten. Geen grootspraak, zoals zo vaak, maar eindelijk bewijsbaar. Koppelingen zijn mogelijk met (in willekeurige volgorde en niet uitputtend opgesomd): Speedy K, Speedy 1, Remote Vision, NRK 8000, Nidek, verscheidene Canons en RodenStock-apparaten, Topcon, Tomey (3000/4000/6000), Visutron, Retinomax, Block, Phoromat, Lenschek en vele andere.

Daarnaast voorziet Optidata in koppelingen van Tracers en glasprogramma's, zoals HOC Glassworld, Zeiss Winfral, Rodenstocks R-Trace, Hoya's Hoyalog etc. Ook hier geldt: uw glasleverancier kan u meer vertellen. Voor Optidata geldt: geen woorden maar daden. 

Een intelligente koppeling is eveneens mogelijk met een kassaprogramma c.q. boekhoudprogramma (ShopPlus www.shopplus.nl).

Mail voor meer informatie (geef daarbij aan over welk pakket het gaat).

 
 
EyeBrowser LT Zoom

Een pakket voor o.a. opticien waarmee pupildistantie, glasdiameter en inslijphoogte nauwkeurig kunnen worden afgemeten vanaf een ingelezen foto en bijgeleverd sjabloon. 
Het pakket kan worden geleverd met digitale camera. Mail voor meer informatie (geef daarbij aan over welk pakket het gaat).

Download hier een demoversie van EyeBrowser