Home
Profiel
Producten
Updates
Nieuws
FAQS
Info

 

 
Updates en overige

Verdien uw investering in één Mailing terug!
Scriba Mail Ontdubbelaar


Een mailing naar al uw klanten? Uiteraard geen probleem. Maar hoe ontdubbelt u als u zelf geen idee heeft u dat moet doen? De Ontdubbelaar van Insight Software doet het voor u met eenvoudig gemak. Binnen een minuut uw mailing ontdubbeld!
Voor slechts € 114 (excl. BTW) leveren wij u onze Ontdubbelaar. Mail uw bestelling hier!

 

SCRIBA Update 10.3.9 (zie ook onder LET OP)
Download hier uw update

Toelichting: In de setup kunt u ook de zogenaamde "backend renewer" installeren. Installeer die op de server en dubbelklik het bestand "be_renew.mde". Daarmee synchroniseert u uw eigen database.

LET OP: Voor deze versie heeft u minimaal Office 2003 nodig! Office 2000 wordt niet meer ondersteund.

Voor de laatste Scriba Backend Renewer (nodig voor 10.3.2 ev) klikt u hier (zip uitpakken en op de server opstarten)

Let op: de backend renewer bevindt zich ook in de setup, Als u de bovenstaande setup uitvoert krijgt u de mogelijkheid ook de backend renewer te installeren.

Laatste Glas Backend (versie 6.0.0 ( dec 2010 incl. optie New Top glas))
Downloaden losse versie ter vervanging (u dient deze uit te pakken en in de server directory te zetten)

Scriba Lensdata download (okt 2010)

 

Scriba Barcode module! versie 2.0

 

Samen met ScribaOptics is ons bedrijf voortdurend bezig met vernieuwende ontwikkelingen in uw software. Wij zullen dat ook zeker in dit en volgende jaren voortzetten. Een onderdeel dat wij op eigen initiatief en in eigen beheer hebben ontwikkeld is de Scriba Barcode Module. Weliswaar is dit onderdeel volledig geïntegreerd in uw Optidata software, toch is het een zelfstandig product van ons. Wij brengen dat dan ook zelf op de markt.

Er zijn talloze mogelijkheden om barcodes in uw bedrijf toe te passen: op een sticker voor een te lamineren servicepas, op een rekening/factuur, op een werkplaatsbon, het volgen van batches in de lenspraktijk etc. etc. De mogelijkheden zijn daarmee nog lang niet uitgeput en zullen in de toekomst steeds meer toegepast worden. Wij willen u daarvan deelgenoot maken door u deze aanbieding te doen als 'eerste voordeeltje' in het nieuwe jaar.

Barcodes zijn niet nieuw, integendeel. Ze zijn wel nieuw binnen Optidata. De toegevoegde waarde is de aanzienlijke tijdsbesparing. Het inlezen van een barcode is in een fractie van een seconde gebeurd. Het zoeken van een klant en daarna van een order is stukken meer werk. Het gebruik van de module vergroot derhalve de efficiency in uw bedrijf aanzienlijk.
Wij bieden u de module nu aan voor een introductieprijs. Dit zijn eenmalige kosten (investeringen!) en het leidt niet tot verhoging van onderhoudskosten, zoals in vergelijkbare gevallen in uw of in andere branches het geval is.

Daarnaast kunt u tegelijkertijd een barcode-scanner aanschaffen tegen een zeer acceptabele prijs. De prijs ervan ligt namelijk circa 20% onder de adviesprijs. Heeft u al een lezer, dan kunt u volstaan met de aanschaf van de module. U kunt dat dan ook aangeven.
In de meeste gevallen zullen die scanners ook voldoen (maar er wordt door ons daaromtrent geen garantie afgegeven). Ze moeten tenminste Code39 (Code 3 of 9) moeten kunnen lezen. Dat is namelijk de barcode die binnen Optidata wordt gebruikt. Omdat soms ook andere barcodes moeten worden ingelezen dienen ze niet louter als Code39 geconfigureerd moeten worden, maar dat is bij de meeste lezers de standaard-instelling.

U kunt ook een scanner van een door u gewenst merk (bijv. MetroLogic) aanschaffen. Wij zullen dan proberen deze in te kopen tegen vergelijkbare voorwaarden bij de desbetreffende dealer.
Voor nadere informatie e-mail: info@insight-software.nl

 

Scribagebruikers worden overigens gratis op de hoogte gehouden van update van de glasdatabase op het moment dat deze op onze servers staan. Wilt u zichzelf daarvoor aanmelden: een mailtje naar info@insight-software is voldoende!!