Home
Profiel
Producten
Updates
Nieuws
FAQS
Info

 

 
Profiel

Insight Software ontwikkelt software op maat. Dat wil zeggen dat u als klant centraal staat. En dat de eisen die u stelt voor ons van essentieel belang zijn. Automatisering moet voldoen aan uw verwachtingen. Wij richten ons met name op oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Oplossingen die leiden tot aanzienlijke productiviteitsverhogingen van u en uw personeel en dus tot kostenverlaging van uw producten. Omdat wij weten dat die productiviteitsverhoging niet optreedt indien het gebruik van ons product niet optimaal is, zullen we ons daar vooral op richten. Eenvoud, snelheid en besparing gaan hand in hand.

Insight Software ontwikkelt al jaren voor het Midden- en Kleinbedrijf: van opticien tot de horeca, van de autohandel tot uitzendbureaus. Het is daarom dat wij kunnen stellen dat wij kwaliteit leveren. Kwaliteit die u als klant ook mag verwachten.

Insight Software maakt niet alleen software, ze begeleidt de klant ook in het automatiseringsproces: welke hardware is voor u het meest geschikt, welke problemen kunnen zich in uw branche voordoen en welke doen zich daadwerkelijk voor? Welke overige software dient u aan te schaffen?  

Met betrekking tot de hardware werkt Insight Software nauw samen met NetCtrl, een topleverancier van producten. Daarbij verliezen wij ook concurrerende aanbiedingen niet uit het oog.